Onnellinen hymy maalissa

Onnellinen hymy maalissa

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Olisi pitänyt ja ei olisi pitänyt

Vajaa viikko aikaa h-hetkeen. Mielessä pyörii miljoona ajatusta siitä, mitä olisi pitänyt tehdä, mitä ei olisi pitänyt tehdä tai mitä olisi pitänyt tehdä toisin. Treeniohjelma on ollut jotain ihan muuta kuin millaiseksi Heidi sen alunperin suunnitteli. Lauantain makasin lapa ja olkapää kipeänä uima-altaan reunalla katsomassa, kun poikani nauttii uimisesta. Olisiko taas pitänyt tehdä jotain muuta? Lepääminen ja rentoutuminen ainakin tässä vaiheessa on iso osa valmistautumista ja teki hyvää niin keholle kuin mielelle.

Sunnuntaina ajattelin lähteä pienelle pyörälenkille, ihan vaan fiilistelemään ajamista ja nauttimaan mukavasta säästä. Alkumatkasta sain hyvän idean lähteäkin eri suuntaan ja kiertää lenkki, jota olin suunnitellut moneen kertaan aiemmin. Reittivalinta osoittautui pidemmäksi kuin olin ajatellut ja lenkille tuli lopuksi mittaa vähän enemmän kuin tunnin verkka...

Miten positiivinen tämä "erehdys" kuitenkin olikaan! Huomasin, että kipeästä lavasta huolimatta pystyin hyvin ajamaan lähes kolme tuntia pyörällä. Takapuoli ei myöskään ole enää moksiskaan 60 kilometrin pyöräilystä :) 10 kuukautta sitten ajettu Botniapyöräily (67 km) oli taukoineenkin täyttä tuskaa eiliseen lenkkiin verrattuna. Vaikka tuntuu, että treeni on ollut kovin rikkonaista ja vähäistä, niin paljon on positiivista kehitystä tapahtunut kuukausien aikana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti